Hoe werkt het?

Geef je wensen door en wij gaan voor je aan de slag. Ben jij tevreden en geef je akkoord op de website? Dan kan de website online!

Wensen doorgeven

Wensen doorgeven

Makkelijk en snel aanleveren

Geef je wensen, gegevens en eventueel logo en huisstijl door zodat wij dit kunnen verwerken in een ontwerp.

Wij gaan aan de slag

Wij gaan aan de slag.

Vaak al binnen een week online

Nadat jij tevreden bent met het ontwerp gaan wij direct aan de slag met het uitwerken van de website, vaak kan je website al binnen een week online.

De website kan online

De website kan online

Ben je tevreden? Dan kan de site online.

Als alles naar wens is en wij jouw website ingesteld hebben voor Google, dan kan jouw site online. De webhosting regelen wij.

Klaar voor de start?

Wij maken al een website vanaf €29,95 euro per maand, inclusief hosting en domein.
Bekijk de prijzen of neem contact op voor meer informatie.

Meest gestelde vragen

Voor als het nog niet helemaal duidelijk is.

Wij plaatsen jouw eerste 15 pagina’s met de door jouw gekozen content zoals afbeeldingen en video’s. Via het CMS systeem kun je vervolgens meer pagina’s toevoegen, hier helpen we je uiteraard een handje bij!

Zelf aanleveren
Bij het maandtarief gaan wij er inderdaad vanuit dat je zelf de teksten en beelden aanlevert. We geven je graag informatie hoe je dit het beste kunt doen. Indien gewenst kunnen wij je voorzien van teksten, fotografie en/of stockfotografie.

Ja zeker! Voor €68,80,- euro per pagina kunnen we voor jouw – gebruiksvriendelijke / Googlevriendelijke – teksten schrijven. Graag horen we ook hoe we jouw klanten moeten aanspreken en of er bijzonderheden zijn waar we rekening mee moeten houden.

Voor €150,- euro excl. btw kunnen we voor jouw een logo maken. Graag bespreken we hiervoor jouw wensen en bijzonderheden, zodat we ook voor jouw bedrijf een pakkend logo kunnen ontwerpen.

Dat kan zeker! We snappen dat niet iedere ondernemer tijd heeft om aanpassingen te doen. Kleine aanpassingen kunnen vaak al binnen 1 werkdag worden doorgevoerd.  Is een aanpassing een kwartiertje werk? Dan factureren wij 1/4 deel op ons uurloon van €68,80,- euro excl. btw.

Ja, het maandbedrag is voor het maken van de website, de hostingkosten en 1 domeinnaam. Mocht je al een domeinnaam in bezit hebben dan kunnen we deze voor je verhuizen.

Alle pakketten zijn maandelijks opzegbaar.  Opzeggen in de lopende maand, betekent dat het lidmaatschap aan het einde van de daarop volgende maand wordt beëindigd. Aan het begin van die maand vindt dan de laatste maandelijkse incasso plaats.

En hoe zit het met de licentie van mijn website?
De licentie van de website of webshop ligt bij Startjouwsite en mag worden overgenomen na minimaal 36 maanden (3 jaar) contractduur of als het bedrag van de nog resterende maanden keer het maandbedrag voldaan is aan Startjouwsite kan de licentie eerder worden overgenomen.

Welke functies/modules vallen wel onder het basistarief?

  • blog
  • contactmogelijkheden
  • portfolio
  • foto/video gallerijen
  • veelgestelde vragen

Wat valt niet onder het basistarief?

Heb je een ander systeem nodig zoals een uitgebreid afspraaksysteem of iets anders complex wat niet in de lijst hierboven staat? Dan kunnen wij hier een passende offerte voor je opmaken.